Нова біла фарба ADLER Aviva Terra-Naturweiß - хай живе природа!

Нова біла фарба ADLER Aviva Terra-Naturweiß - з екологічної точки зору цей продукт унікальний. Екологічність від і до - від сировини, виробництва, самої фарби і упаковки до ідеального збереження здорового мікроклімату в приміщенні при експлуатації. Висока якість фарби і чиста природа на будь-якому етапі!
20.08.2018

ADLER - визнаний піонер у виробництві екологічно чистих фарб і лаків. І продукт Terra-Naturweiß - це вже нові стандарти екологічності, фарба абсолютно нешкідлива для людини і навколишнього середовища. У ній немає навіть слідів консервантів, біоцидів, пластифікаторів, розчинників або викопної сировини, її виготовлено на основі тільки відновлюваної сировини.

Причому екологічність - без абсолютної шкоди якості фарби, навпаки, гарантуються відмінні криючі якості (клас покрівельного покриття 1), міцність і практичність (клас вологого стирання 2). Застосовується для стін і стель, підходить для гіпсу, бетону, гіпсових матеріалів, а також всмоктуючих міцних старих покриттів.

Перевага Terra-Naturweiß в тому, що відповідаючи високим вимогам якості, вона ідеально підтримує життєвий мікроклімат в приміщенні. Біла фарба для стін і стель Aviva Terra-Naturweiß від ADLER - оптимальний вибір для дитячих кімнат, садочків, шкіл, спалень, будь-яких житлових приміщень, лікарень, офісів.