Ось і ADLER прилетіли: на вертольоті - прямо у вікно

Навіть орлам (нім. Adler - орел) іноді може знадобитися допомога в польоті - для однієї особливої ​​зустрічі "орлу"з компанії ADLER, експерту Мартіну Унтербергеру, навесні знадобився цілий вертоліт, завдяки якому він нарешті добрався до ваблячих червоно-білих віконниць після трьох з половиною годин пішої прогулянки в найхолоднішій точці Німеччини. Обвітрені дерев'яні віконниці будинку під назвою "Керлінгерхаус"серед гірського масиву Штайнернес Меєр, вже давно потребували уваги малярів. Тепер, завдяки лазурям ADLER Pullex Color і ADLER Pullex Top, вони знову готові до багаторічних випробувань снігом, холодом і сонячними променями в Альпах Берхтесгадена.
04.10.2018

Ось і ADLER прилетіли

"На щастя, я не боюся літати", - згадує Мартін Унтербергер про найцікавіше відрядження за всю свою кар'єру в компанії ADLER. Партнери ADLER, компанія Farben Walter з Траунштайні, порекомендували засоби для захисту деревини від тірольського виробника лакофарбової продукції для ремонту гірського будиночка Німецькії федерації спортивного скелелазіння (DAV-Alpenverein) і запросили пана Унтербергера в якості експерта для точного визначення необхідного відтінку фарби на місці. Вони піднялися на вертольоті на вкриту снігом вершину на висоті 1638 метрів над рівнем моря в національному парку Берхтесгаден. Чи варто дивуватися тому, що озеро Фунтензе, що знаходиться біля "Керлінгерхаус", офіційно визнане найхолоднішим місцем у Німеччині. 24.12.2001 тут були зафіксовані заморожуючі дихання мінус 45,9 градусів. І для такого ремонту, природно, необхідні тільки найкращі продукти, які в змозі впоратися з викликами високогір'я Альп.

Улюблений колір скелелазів

ПанУнтербергер порекомендував нанести два шари фарби Pullex Color, а потім шар лазурі Pullex Top, що забезпечує максимальну стійкість. Чому ж при виборі колірної гами було прийнято рішення на користь червоного і білого? В честь того, що і консультант, і засоби захисту для деревини прилетіли сюди з Австрії? Тому, що "Керлінгерхаус" розташований на кордоні Німеччини та Австрії? Чи тому, що ці два класичні кольори добре помітні і відмінно підходять для альпінізму і гірських походів? Як би там не було, самим фарбуванням зайнявся маляр Беппо Мальтан з Шенау-ам-Кенігсзе. Між іншим, з поїздки по мальовничому озеру Кенігсзе починається прекрасний і найпростіший підйом до "Керлінгерхаус" - туди, де за новими червоно-білими віконницями вас чекає теплий прийом.

Продукти

  • Pullex Color
  • Pullex Top-Lasur