Академія ADLER: цікавість - не порок!

Цікаво, що означає цей заголовок? Так? Ну що ж! Цікавість завжди рухала людством. Без неї не було б розвитку. Виживає той, хто постійно чогось навчається. Тому в компанії ADLER вирішили обов'язково пробудити інтерес до нової програми семінарів. Як перетворити дерево в метал? Чому лаки на водній основі - найрозумніше рішення для людства і навколишнього середовища? Які кольори і види поверхонь в тренді сьогодні? Хто хоче все це знати, може задовольнити свою цікавість, записавшись на один з курсів з підвищення кваліфікації!
15.10.2018

Викликаємо інтерес

Різнопланову пропозицію з навчання від ведучого австрійського виробника лаків, бейців і покриттів для вікон здатне пробудити інтерес будь-якого фахівця, який працює з деревом. Наприклад, той, хто ознайомитися на семінарі від ADLER в Шваці з перевагами лаків на водній основі, обов'язково прийме рішення на користь цього інноваційного продукту. Хто хоче здивувати своїх клієнтів незвичайними поверхнями, обов'язково отримає в ADLER творчий стимул. А широка палітра покриттів для дерев'яних фасадів перевершить будь-які очікування майстрів щодо захисту і оформлення.

Задовольняємо інтерес

На дев'яти найцікавіших семінарах компанія ADLER задовольнить будь-яку спрагу знань. Тут розкажуть і про тренди на бейці в 2019 році, і про ідеальні кольорові і глянцеві лакові покриття, і про те, як працювати з новим лаком Bluefin Pigmosoft, що самовідновлюється. Досвідчені експерти ADLER передаватимуть свої знання про актуальні "лакові" тренди не тільки в тірольському Шваці, тобто в місці знаходження самої фабрики, але і в пунктах клієнтської підтримки, розташованих в Німеччині, Швейцарії та Австрії.

Підтримуємо інтерес

Знання потрібно застосовувати на практиці. А тутешні семінари без практичного навчання - це все одно що Орли без Альп. Успіх семінарів від ADLER якраз і полягає в тому, що тут можна спробувати свої сили. Це можна зробити в тому числі і у власній майстерні, оскільки програма передбачає також можливість навчання на місці. Новинка програми - "Професійний ремонт вікон і зовнішніх дверей після ушкоджень при транспортуванні і установці". Також, завдяки членству компанії ADLER в Об'єднанні німецьких виробників лаків і друкарських фарб, тут можна отримати сертифікат на роботу з промисловими покриттями для дерев'яних вікон і дверей.

Цікаво? Реєструйтеся скоріше!

Хто хоче знати більше про академію ADLER, може знайти дати і описи семінарів в Австрії за посиланням. Клієнти компанії ADLER також отримають роздруківки з програмою семінарів поштою. Оперативне наведення довідок має свої переваги: ​​реєстрація для участі в програмі до кінця року гарантує безкоштовну участь для одного співробітника з підприємства!