Міцність на всі випадки життя: ADLER 2K-PU-Multilack

Гаражні ворота, які піддаються дії атмосферних явищ, фасад кухні, навколо якого постійно жар, пар і жир, автомобіль, день у день перебуваючий на вулиці, кахель у ванній кімнаті, який терміново потрібно освіжити.
13.11.2018

Коли мова заходить про нанесення лаку, кожен маляр знає: міцність тут на першому місці!

Тому і виникає потреба в оптимальному продукті - першокласному лаку з ідеальною адгезію і винятковою стійкістю. І компанія ADLER може запропонувати такий суперміцний універсальний продукт. Зустрічайте новий 2-компонентний поліуретановий лак 2K-PU-Multilack, який допоможе вам вирішити будь-яку проблему!

Ніяких компромісів

"Ми створили продукт, який і справді може впоратися з будь-якою проблемою", - розповідає Райнер Троппмайр, керівник лабораторії будівельних лаків компанії ADLER. Наприклад, 2K-PU-Multilack можна наносити на старі покриття з порошкових лаків. "Його головна якість - міцність", - підкреслює пан Троппмайр. Міцність цього лаку цілком можна назвати "екстремальною". Він стійкий як на металі, так і на дереві або пластмасі, навіть якщо температура при його нанесенні низька! "Для виконання зовнішніх робіт ми рекомендуємо використовувати ґрунтовку ADLER 2K-Epoxi-Grund. Для металевого основи добре підійде ADLER Unigrund, а для дерева ADLER Pullex Imprägniergrund", - радить експерт. - Наш новий лак має підвищену міцність, а також стійкість до дії хімічних речовин і атмосферних явищ".

Глянцевий і матовий

Свою міцність цей високоякісний продукт не втрачає і при використанні його для внутрішніх робіт. "Він обов'язково сподобається майстрам, які працюють як з маленькими обсягами, так і в промислових масштабах", - обіцяє команда ADLER. Старий кахель, вироби з пластмаси, дверні коробки, кухонні фасади - завдяки ADLER 2K-PU-Multilack все це заблищить як новеньке. Або стане по-елегантному матовим, адже цей новий лак, що наноситься пензлем, валиком або розпилювачем, доступний і в глянсовому, і в матовому варіантах. Зараз є тільки білий колір, але з 2019 року в продажу будуть все тони.

Продукти

  • 2K-PU-Multilack Glänzend
  • 2K-PU-Multilack Matt