Інновації і чиста екологія: ADLER на SICAM 2018 - тримаємо руку на пульсі

У жовтні 2018 року Порденоне, що на півночі Італії, на чотири дні став центром меблевої промисловості. На десятій спеціалізованій виставці SICAM зібралися учасники та відвідувачі більш ніж з 100 країн, щоб ознайомитися з останніми тенденціями в області виробництва меблів. А що ж ADLER? Звичайно ж, представники провідного австрійського виробника лакофарбової продукції теж були на місці, як завжди вразивши своїми ідеями меблевих майстрів.
15.11.2018

Завжди попереду

ADLER вже вкотре підтвердили свій статус новатора в області меблевого виробництва.

Вражаючі ефекти для поверхонь? Це не проблема для покриттів з вмістом справжніх металів від ADLER, що перетворюють дерево в латунь, бронзу, мідь або цинк.

Натуральна деревина, яка виглядає, як необроблена? На цей випадок ADLER приберегли інноваційний лак на водній основі Bluefin Smart, який зберігає природність дерева на вигляд і на дотик і забезпечує йому захист, - досить одного лише шару!

Глибоко-матові поверхні будь-яких кольорів небаченого досі якості? Це можливо з новим лаком ADLER Bluefin Pigmosoft, який завдяки технології самовідновлення став зіркою виставки в цьому році. Інноваційна рецептура посприяла тому, що цей лак запобігає появі непривабливого блиску на абсолютно матових поверхнях, а також "замітає" сліди експлуатації виробу: наприклад, дрібні подряпини зникають на ньому протягом ночі.

Погляд в майбутнє

"Шлях в майбутнє меблевих покриттів лежить не тільки через інноваційні продукти, а й через новітні технології, - впевнений Даніель Пессерер, керівник відділу продажів продукції для промислових цілей компанії ADLER. - Тому ми активно використовуємо, наприклад, цифровий друк, цифрове тиснення або технологію Excimer, навколо якої зараз ведеться так багато розмов. Ми також надаємо нашим клієнтам підтримку, розповідаючи про інновації та підбираючи для них відповідну продукцію ".

В Порденоне багато уваги приділялося популярності екологічно чистих і сприяючих ресурсозбереженню покриттів. "Ми, компанія ADLER, отримуємо вигоду від нашої багаторічної роботи з екологічно чистими лаками на водній основі", - підкреслює пан Пессерер. Відсутність у складі формальдегіду і важких металів, низький рівень викидів і безпека для здоров'я - це якості, характерні для лаків на водній основі від ADLER і дуже затребувані в сфері виробництва меблів. Не дивно, що керівник відділу продажів компанії ADLER зробив абсолютно позитивні висновки: "Біля нашого стенду на виставці ми не тільки зустрілися з клієнтами, які працюють з нами багато років, але і встановили багато нових контактів. Тепер ми з нетерпінням чекаємо поїздки в Порденоне в 2019 році! "

Продукти

  • Bluefin Pigmosoft
  • Bluefin Smart