Переваги дерев'яних поверхонь покритих маслом або олією-воском

Інтерес до дерев'яних поверхонь зростає в геометричній прогресії і споживача приваблюють не тільки нові форми, нові ефекти і естетичність продукції, в основі якої лежить деревина, а й те, що її якість перейшла на новий рівень - абсолютна натуральність поверхні і підвищена міцність.
02.12.2018

Таку перевагу дерев'яним поверхням дають олії і олії-воски. Які ж їх принципові відмінності від інших лакофарбових матеріалів? Чому дерево, оброблене олією, зберігає свої неперевершені властивості? А вся справа в тому, що олії не утворюють плівки, на противагу, наприклад, лакам і фарбам.

Торкаючись до поверхні, ви будете торкатися до справжнього дерева. Дерева, приємного на дотик. Олії добре проникають в деревину, а пори його залишаються відкритими. Воно як і раніше дихає. "Жива" деревина регулює вологість у приміщенні, підтримує в ньому здоровий мікроклімат. А хто не хоче щоб в будинку була сприятливе середовище, що нагадує парк або ліс?

Олії для дерева роблять поверхню більш міцною, невразливою, з водовідштовхувальними і антистатичними властивостями, до поверхні менше пристає пил. Дрібні подряпини і вм'ятини легко усуваються, і що важливо, реставрація можлива окремих ділянок поверхні.

Безперечна перевага деревини - краса її поверхні. При використанні олій звичайна деревина стає більш привабливим і більш сучасним матеріалом. Найяскравіше виражається її індивідуальність, підкреслюються малюнки і відтінки. Дерев'яний дизайн розширює свої можливості.

Деревину черешні для зразків надала компанія Родинне дерево.

Продукти

  • Legno-Öl
  • Legno-Hartwachsöl