Alpine Selection - модні кольори прямо з Альп

Зараз, в цифрову епоху, нам дуже не вистачає натуральності та автентичності, мрії про прості речі відображаються в сьогоднішніх тенденціях оформлення житлового простору: ми прагнемо привнести все більше природи в звичне для себе оточення, використовуючи для цього такі екологічно чисті матеріали, як дерево або камінь , але, перш за все, покладаємося на силу кольору.
12.12.2018

Природа дарує нам розмаїття барв, характерна, непідробна елегантність, автентична сила і природна свіжість є безмежним джерелом натхнення для оформлення житла.

Завдяки новій колекції будівельних фарб ADLER Alpine Selection тепер Ви можете надати альпійський шарм своїм стінам!

120 ретельно відібраних відтінків були створені командою дизайнерів компанії ADLER і дизайнером Даніелой Шпет.

"Alpine Selection - це данина альпійської природи. В основі концепції лягли флора і фауна Альп і самі гори, відтінки яких при детальному розгляді володіють великою інтенсивністю і вражають різноманітністю в межах кожного колірного спектру. Ці фарби втягують в світ Альп і самої природи" - резюмує Даніела Шпет.

Завдяки таким популярним сьогодні натуральним кольорам житловий простір стає більш оригінальним. Колір допомагає створити оазис затишку і простоти серед повної стресів повсякденної суєти. Палітра кольорів включає в себе всі основні діапазони - від ніжних пісочних тонів до насичених теплих, а також таємничих темних відтінків. Всіх їх можна легко комбінувати один з одним.