Якісний стрибок з точки зору життєздатності: Новий затверджувач Aqua PRO від ADLER

22.06.2021

Мала доза, великий ефект: затверджувач надає 2K системам покриттів необхідну стійкість, щоб протистояти вітру та негоді, ударам та подряпинам, а також забезпечує високу стійкість до крему та жиру. Однак, окрім численних переваг як поверхні, системи 2K-покриттів мають одне суттєве обмеження: термін придатності. При використанні високоякісних затверджувачів час обробки покриття часто становить лише дві години або навіть менше. Принаймні досі. Завдяки новому затверджувачу Aqua PRO компанія ADLER здійснює справжню революцію в області покриття вікон та вхідних дверей: ще більш міцна та красива поверхня. Висока продуктивність, ідеальне застосування. Більше екологічна формула. Але головне: життєздатність розведеної клеючої суміші становить понад вісім годин.

Гнучкість та універсальність

Лабораторія ADLER завжди була чудовим місцем, коли йшлося про інноваційні та практичні рішення для ідеальної поверхні. З новим затверджувачем Aqua PRO компанія ADLER знову пропонує сенсаційну розробку: "Наш новий затверджувач є якісним стрибком у плані гнучкості та універсальності процедури обробки", - говорить д-р Саймон Леймгрубер, керівник відділу розробки віконних покриттів компанії ADLER. Термін придатності покриттів 2K становить понад вісім годин, тому їх можна обробляти протягом усього робочого дня. Оскільки покриття не гелеподібне, його можна використовувати без складок на всіх стандартних системах покриття - навіть на тих, які призначені тільки для систем 1K. Крім того, покриття має відмінну стійкість до стирання і дуже хорошу рідину. А оскільки затверджувач виготовлений за рецептурою, що не містить ізоціанатів, він навіть особливо безпечний та простий у обробці.

Нові перспективи

І що в результаті? Це вражає: "Порівняно з іншими затверджувачами, Aqua PRO забезпечує особливо високий блиск та гарний пористий малюнок", - пояснює Леймгрубер. Крім того, затверджувач гарантує хімічну та механічну стійкість і твердість, до яких звикли споживачі продукції ADLER - "щодо постійної еластичності та адгезії у вологому середовищі затверджувач перевершує аналогічні продукти на один крок", - наголошує Леймгрубер.

На першому етапі новий затверджувач Aqua PRO призначений для системи покриття вікон Aquawood від ADLER, що добре зарекомендувала себе; його також можна використовувати з ADLER Polycolor 2K SQ для покриття вікон із ПВХ або алюмінію. Але ми не хочемо зупинятися на досягнутому: "Унікальна рецептура Aqua PRO відкриває нові перспективи для подальшого розвитку нашої лінійки 2K", - пояснює Леймгрубер. "У нашій лабораторії ми працюємо над тим, щоб використати весь потенціал цієї інноваційної технології. Ми хочемо здивувати вас!".

Нова технологія затверджувача добре зарекомендувала себе в ERNE AG Holzbau – на малярному роботі 1K із системою 2K Aquawood Diamond від ADLER було покрито понад 450 великоформатних вікон із ялиці. | © АДЛЕР Нова технологія затверджувача добре зарекомендувала себе в ERNE AG Holzbau – на малярному роботі 1K із системою 2K Aquawood Diamond від ADLER було покрито понад 450 великоформатних вікон із ялиці. | © АДЛЕР Після змішування фарбу можна обробляти новим затверджувачем ADLER Aqua-Hardener PRO протягом одного робочого дня.