Це щастя, бути однодумцями

Фарба тече в українських жилах: у найбільшій країні Європи протягом десяти років, з неймовірним ентузіазмом, мотивована та віддана своїй справі команда Living Wood забезпечує великі та малі підприємства високоякісними фарбами та лаками ADLER.
14.01.2022

"Найщиріші привітання з гостинної України": здається, що це звучить іспанською? Але це не так. Цей вислів звучить українською: "З найкращими побажаннями з гостинної України". Ці вітання з Києва від команди Living Wood, партнера ADLER, що з ентузіазмом працює у найбільшій країні Європи. Протягом десяти років команда, під керівництвом директора Надії Родіонової, постачає у найбільшій країні Європи якісні лакофарбові матеріали ADLER всім, хто захоплюється деревиною. І неважливо, чи це підприємець, який реалізує великий будівельний проект, дизайнер зі своїми креативними ідеями, тесля, відомий у багатьох країнах виробник вікон, чи приватна особа, що просто хоче пофарбувати свій паркан. "Всі вони завжди отримують від нас індивідуальні, вичерпні поради та рекомендації, що відповідають саме їх потребам", – підкреслює Родіонова.

Такий відданий підхід є секретом успіху ADLER в Україні. Оскільки ринок країни, яка налічує близько 44 мільйонів жителів, надзвичайно різноманітний, дуже важливо знайти правильний підхід до клієнтів, розробити найкращі рішення для їхніх проектів, підготувати взірці та, звичайно, своєчасно здійснити поставку. "Найголовнішими для нас завжди є люди. Неможливо оцінити радість, коли бачиш задоволених клієнтів, щасливих партнерів і мотивовану команду", - каже керуючий директор, яку майже всі, у тому числі й ми на заводі ADLER, лагідно називають Надією.

Любов до фарб

За ці роки вона зібрала навколо себе дедалі зростаючу кількість співробітників. Усіх їх об'єднує любов до своєї роботи, професійний підхід та безмежний ентузіазм з ADLER: нещодавно креативна команда Living Wood яскраво продемонструвала чудовою фотосесією, що в українських жилах також тече багато фарби!

АДЛЕР – у наших жилах тече фарба

ADLER, на якому працює 630 співробітників, є провідним виробником в Австрії, що виробляє лаки, фарби та засоби для захисту деревини. Сімейну справу, що у 1934 році заснував Йоганн Бергофер, у третьому поколінні очолює Андреа Бергофер. 21 000 тон фарби щороку залишають завод у місті Schwaz і надходять до клієнтів у більш ніж 30 країнах світу. ADLER має власні представництва в Італії, Польщі, Нідерландах, Швейцарії, Чехії та Словаччині. ADLER-Werk Lackfabrik у місті Швац / Тіроль (Австрія) є єдиним виробничим майданчиком підприємства. ADLER, першим з підприємств своєї галузі, з 2018 року став на 100% кліматично нейтральним підприємством.

Команда Living Wood у Києві, партнера ADLER в Україні, навколо керуючого директора Надії Родіонової. Команда Living Wood у Києві, партнера ADLER в Україні Команда Living Wood у Києві, партнера ADLER в Україні Команда Living Wood у Києві, партнера ADLER в Україні