Чарівні поверхні з DLE plus та ADLER

Завдяки інноваційному запатентованому процесу цифрового лакового тиснення (DLE) німецький виробник систем Hymmen розширив можливості промислового оздоблення поверхонь.
20.01.2022

За допомогою DLE пофарбована або надрукована поверхня покривається верхнім прозорим шаром, а потім на ще не повністю затверділій фарбі друкується тонка структура. У поєднанні з високоякісною системою покриття, як Innolux Topcoat DLE від ADLER, створюються унікальні поверхні з чарівним зовнішнім виглядом.

Виробник системи удосконалив процес та розширив переваги цифрового лакового тиснення за допомогою DLE plus: за допомогою DLE plus можна друкувати структури глибиною до 200 мкм та чіткі гострі краї. Крім того, можливі різні ступені блиску та різної глибини для досягнення ще більш індивідуальних та природних поверхонь.

Безграничні можливості

Цифрове лакове тиснення дозволяє створювати структури поверхні, що ідеально відповідають візуальному дизайну. Це відкриває широкий спектр можливих застосувань, пояснює Даніель Пессерер, голова меблевої промисловості ADLER: "Раніше панельні матеріали, на яких було надруковано малюнок дерева, часто використовувалися в меблевій або паркетній промисловості. Хоча ці поверхні виглядали дуже природно, вони здавались ідеально гладкими."

За допомогою DLE plus можна оформити поверхню абсолютно природним чином з тактильною зернистістю та структурою пор. Але навіть крім природного виду дерева можливості майже безмежні: автентична структура каменю, бетону або плитки така ж можлива, як будь-які орнаменти.

Особливою перевагою є високий рівень індивідуального налаштування: "Завдяки перевагам сучасної технології цифрового друку можна легко реалізувати навіть невеликі партії, а систему DLE можна без особливих зусиль інтегрувати в існуючу систему нанесення покриттів.

Технологічна компетентність

У тісній співпраці з виробником систем Hymmen компанія ADLER удосконалила свій асортимент меблевих покриттів з УФ-затвердінням для промислових підприємств та адаптувала їх до нової технології. Innolux Topcoat DLE від ADLER пропонує ідеальний продукт для використання у процесах DLE та DLE plus. Фарба вражає надійною та ефективною обробкою, а також надзвичайно міцною, стійкою до подряпин та хімічно стійкою поверхнею.

Крім того, приємна на дотик фарба підтримує природний малюнок поверхні. "Плавна взаємодія технології покриття та системи має вирішальне значення для промислових переробників. Завдяки нашому досвіду роботи з процесом DLE та високому рівню технологічних знань, ми можемо запропонувати нашим клієнтам всебічну підтримку, щоб оптимально використати різноманітні можливості DLE та DLE plus.

Hymmen GmbH Anlagen und Maschinenbau

DLE plus не тільки на вигляд, але й на дотик відповідає натуральному дереву - аж до дрібних пір. | © Hymmen Інноваційний процес дозволяє створювати автентичні поверхні в будь-якому бажаному вигляді та на дотик. | © Hymmen Інноваційний процес дозволяє створювати автентичні поверхні в будь-якому бажаному вигляді та на дотик. | © Hymmen Інноваційний процес дозволяє створювати автентичні поверхні в будь-якому бажаному вигляді та на дотик. | © Hymmen