ADLER інвестує у майбутнє

Провідний австрійський виробник фарб ADLER може ще раз підбити підсумки надзвичайно успішного фінансового року. У всіх підрозділах та торгових зонах продажі зросли до 151 мільйона євро. Незважаючи на всі кризи – від коронавірусу до напруженого ринку сировини – ADLER завжди виробляв та постачав та надихав близько 4000 нових клієнтів на якісну продукцію лакофарбового заводу Schwaz. Але ADLER вже знову дивиться вперед: "Ми не зупиняємось на досягнутому, а робимо великі інвестиції в майбутнє", - наголошує керуючий директор Андреа Бергхофер.
05.04.2022

Завод майбутнього

Кілька років тому ADLER відкрила найсучасніший у Європі завод з виробництва фарб на водній основі та новий логістичний центр у Шваці. Наступне розширення тепер неминуче із проектом "Фабрика майбутнього". Найближчими місяцями буде збудовано повністю автоматизований склад сировини та новий цех попередньої комплектації. Там співробітники збирають сировину, необхідну для кожної партії продукції, з цифровою підтримкою та на сучасних та ергономічно обладнаних робочих місцях.

Після цього буде збудовано третій виробничий цех водоемульсійних фарб, а також заплановано новий приймальний відділ. ADLER інвестує у проект близько 100 мільйонів євро, за допомогою яких компанія створить нові виробничі потужності та послідовно продовжить шлях до Індустрії 4.0. "Наша мета - цифровізація з почуттям міри, яка розвантажить наших співробітників та ще більше підвищить якість нашої продукції.

Наші висококваліфіковані співробітники й надалі залишатимуться у центрі нашого планування", - наголошує керівник виробництва Ромед Стаггл.

Розвинена сервісна мережа

Інвестиції зроблені не тільки в штаб-квартиру ADLER у Шваці, а й у філії: У Відні йде підготовка до будівництва просторого та сучасного сервісного центру, чеська філія ADLER нещодавно отримала нову штаб-квартиру компанії, є плани відкрити один у Німеччині. "Однією із найсильніших сторін ADLER є наше обслуговування клієнтів.

З нашими сервісними центрами та дочірніми компаніями по всій Центральній Європі ми завжди поруч із нашими клієнтами і можемо надати їм всебічну підтримку”, - каже керуючий директор Бергхофер.

Стійка філософія

Завдяки великому інвестиційному пакету ADLER залишається вірним своїй корпоративній філософії сталого розвитку: "Для нас пріоритетом є не короткостроковий прибуток, а довгострокова стабільність та успіх", - пояснює Андреа Бергхофер. Крім того, ADLER також підтверджує свою прихильність до розташування в Шваці, де буде створено безліч нових робочих місць: "Тут, у Шваці, мій дід заклав основу нашої компанії майже 90 років тому.

Мій батько Гюнтер Бергхофер зробив нас провідним виробником фарб в Австрії, і серце ADLER і надалі битиметься тут", - підкреслює керуючий директор.

Найсучасніший у Європі завод з виробництва фарб на водній основі знаходиться у Шваці, Тіроль, і наступного року в завод ADLER знову будуть вкладені великі інвестиції.
Андреа Бергхофер © ADLER