Вражаюче привітання у новій вхідній зоні ADLER

Ух ти! Коли відвідувачі потрапляють у нову вхідну зону на заводі ADLER у Шваці, вони вражені: так світло, дружелюбно та передусім чисто! Перше враження, яке не дурить навіть при другому погляді: нещодавно переобладнана та модернізована вхідна група відображає корпоративну філософію. Чиста робота, чисте довкілля, найкращі продукти, найкращий сервіс! Ось як ADLER підходить до роботи на всій території заводу, так традиційна тірольська компанія тепер зустрічає своїх співробітників, клієнтів та відвідувачів щодня!
12.07.2022

В одному човні

Тут турнікет, там невеликий столик, полиця, кілька ящиків і два стільці для тих, хто чекає: вхідна зона в будівлі портьє, збудованому в 1974 році, вже застаріла. Тому керівництво ADLER вирішило значно розширити приймальну відповідно до нового планування Штефана Хойнкеса (dreiplus Architects) у співпраці з ATP architekten ingenieure, Інсбрук, і перетворити її на репрезентативну приймальню.

І ADLER не був би відомий у всій Європі, як першокласний експерт з дерев'яних покриття, якби особлива увага не приділялася використанню стійкого матеріалу та дизайну поверхонь! Для цього в буквальному сенсі залучили на борт фахівця з нанесення покриттів: компанію Holzmanufaktur und Vitrinenbau Auer з Інсбрука, яка є експертом у вишуканих об'єктах, покритих ADLER, таких як ексклюзивні інтер'єри кораблів або благородний ресторан-готель Le Collectionneur в Парижі. Але навіть найвибагливіші приватні клієнти, які цінують якість, цінують ноу-хау Auer.

Все, крім звичайного

Разом з архітектором Хойнксом, Ауер і АДЛЕР придумали особливо вражаючий унікальний дизайн поверхні. Bluefin Pigmores 4in 1. Потім ми відшліфували поверхню так, щоб очистити тверді волокна, але залишити білу фарбу в поглибленнях м'яких волокон. каже Хайнц Ауер.

Стеля, також виконана з ялини, була злегка брашована щіткою і двічі покрита ADLER PUR-Naturmatt для максимально природного ефекту. Серед них гідне місце зайняла створена з любов'ю модель заводу ADLER-Werk ручної роботи, а також ретельно відреставрований набір крісел датського дизайнера, якому понад 70 років встановлено Герміною Бергхофер.

Хто має, той може

Серцем першої точки контакту для всіх, хто прибуває в ADLER, є довгий кутовий стіл. З дійсно яскравою, глянсовою поверхнею червоного кольору ADLER він втілює в життя девіз ADLER "у наших венах тече фарба". Така досконала глянсова поверхня - доля справжніх професіоналів - і, звичайно ж, правильної продукції ADLER: "Ми кілька разів ґрунтували поверхню ресепшн за допомогою ADLER Bluefin Isospeed, потім фарбували ADLER Pigmopur червоного кольору, а потім я кілька разів покрив її Pigmotop G100, відшліфував і відполірував вручну", - каже Ауер, доповнює: "Інформація про систему покриття сама по собі нікому не потрібна, забарвлюючи глянсові поверхні, потрібно просто вміти це робити", - каже він із посмішкою. Усім, хто не тільки хоче знати, що написано в тих інформації, але і як це робиться, завжди раді в ADLER - не лише в зоні прибуття!

Фойє оформлено в доброзичливій та гостинній манері з використанням великої кількості світлого дерева, покритого ADLER. | © ADLER
Привабливий дизайн представляє фарбу у правильному світлі. | © ADLER
Що ви можете побачити: глянсова червона поверхня стійки реєстрації привертає увагу. | © ADLER
Ретельно відреставрований набір старих дизайнерських крісел, встановлених Hermine Berghofer, набув нового будинку. | © ADLER