З любов'ю до природи: ADLER як піонер у галузі фарб на водній основі на виставці SICAM у Порденоні

Довкілля? Якість поверхні? Простота використання? З продукцією ADLER переробники можуть розслабитися та відпочити, тому що завдяки широкому асортименту екологічно чистої продукції ADLER вони впораються з будь-яким завданням. Наскільки зелене покриття може бути нанесене сьогодні – і у всі можливі кольори – буде продемонстровано провідним австрійським виробником фарб ADLER з 18 до 21 жовтня 2022 року в залі 1 на стенді A30/B31 на виставці SICAM у Порденоні.
09.09.2022

Зелений великий палець

Як ніякий інший виробник фарб, ADLER виступає за турботу про довкілля та сталий розвиток. Тірольська сімейна компанія завжди була піонером у галузі покриттів, що відповідають найвищим стандартам з погляду навколишнього середовища, здоров'я, безпеки та довговічності. Таким чином, "зелені" покриття для меблів, віконні покриття та оздоблення дерева знаходяться в центрі уваги компанії ADLER на відомій виставці.

Краще з водою

Вони розроблені, ясна річ, на водній основі. Як піонер у розробці фарб на водній основі, ADLER покаже відвідувачам виставки, як вони можуть легко перейти на цю перспективну технологію і набрати очки декількома способами: з клієнтами, яким вони можуть гарантувати здоровіший спосіб життя. З працівниками, які отримують зиск від покращення умов праці.

І для себе – тому що менші обсяги та нижчі витрати на очищення та утилізацію, одночасно економлять гроші користувачів та викиди CO₂! Тому ADLER сердечно запрошує всіх деревообробників: "Приходьте та відкрийте для себе свій новий улюблений колір: зелений!".

© ANREI | www.anrei.at
Розслабтеся: з фарбами на водній основі від ADLER майстрам по дереву легко зберігати спокій. | © АДЛЕР