CATAS Green Award за лак для меблів ADLER

Першим продуктом, що одержав заповітну нагороду, став екологічний лак для меблів Bluefin Terra-Diamond від австрійського виробника фарб ADLER.
07.11.2022

Всебічний сталий розвиток

CATAS Green Award передувала комплексна сертифікація лаку для меблів у лабораторії CATAS. Перевірялися не тільки екологічні властивості, а й безпека здоров'я під час використання, а також якість і продуктивність продукту. "Подібно до нашої власної зеленої етикетки ADLER, нагорода CATAS Green Award також охоплює весь спектр сталого розвитку", - пояснює менеджер з досліджень та розробок д-р. Альберт Ресслер.

Bluefin Terra-Diamond розроблений без додавання пластифікаторів, формальдегіду і важких металів і завдяки використанню сполучників на біологічній основі має частку натуральної сировини близько 85% і надзвичайно низький вміст летких органічних сполук менше 6%.

Крім того, прозорий лак для меблів також вражає своєю чудовою якістю, яка відповідає всім вимогам CATAS Quality Award: "Завдяки ефективній обробці та довговічній та стійкій поверхні Bluefin Terra-Diamond також сприяє сталому розвитку", - йдеться в повідомленні. Др. Реслер.

Зростання попиту

"Ми спостерігаємо сильну тенденцію до екологічних продуктів не тільки в німецькомовному регіоні, але і в Італії", - наголошує Даніель Пессерер, керівник відділу меблевої промисловості ADLER.

Завдяки екологічно безпечним та безпечним для здоров'я системам покриттів на водній основі виробники отримують кілька переваг: вони забезпечують безпечне нанесення без неприємного запаху розчинника, вони пропонують реальну додаткову цінність для клієнтів, які дбають про навколишнє середовище, та роблять цінний внесок у захист природи та навколишнього середовища. Даніель Пессерер пояснює: "Я переконаний, що екологічні системи фарбування є майбутнім мбелевих поверхонь.

З першим лаком для меблів Bluefin Terra-Diamond, сертифікованим CATAS Green, та високоякісними продуктами нашої зеленої лінійки ADLER ми пропонуємо оптимальне рішення”.

Bluefin Terra-Diamond забезпечує здоровий мікроклімат у приміщенні без забруднюючих речовин і тому ідеально підходить для дитячих кімнат та спалень. | © Форхер Тіроль
© Forcher Tirol
© ADLER
Ідеальний зовнішній вигляд на різних породах дерева і приємний на дотик: Bluefin Terra-Diamond вражає не тільки своєю стійкістю, але і високою якістю поверхні. | © АДЛЕР