Майбутнє будівництва – зелене!

Екологічно безпечне будівництво розпочинається з правильних матеріалів. На виставці BAU у Мюнхені провідний австрійський виробник фарб ADLER представляє свій високоякісний асортимент екологічно чистих покриттів для всіх сфер застосування. Приходьте на стенд ADLER 220 у залі B6!
27.02.2023

Найбільша у світі виставка архітектури, матеріалів та систем відбудеться у Мюнхені цього року з 17 по 22 квітня.

Одна із ключових тем знову звучить так: як зробити майбутнє будівництва сталим? Відвідувачі-фахівці знайдуть відповіді на ці питання у австрійського виробника фарб ADLER, який вперше представляє на BAU свою екологічно чисту гаму для всіх областей застосування в будинку: від лаків для меблів до фарби для вікон, від будівельної фарби до продуктів захисту деревини.

Екологічно чиста сировина, інноваційний дизайн продукту, заснований на принципах управління переробкою відходів, а також природний зовнішній вигляд та відчуття природи – екологічні продукти ADLER встановлюють нові стандарти стійкого захисту та обробки поверхонь.

Різноманітний асортимент

Програма на стенді ADLER така різноманітна, як і публіка в BAU. Виробники вікон та вхідних дверей можуть розраховувати на нову технологію Crystal Clear, що забезпечує максимальну прозорість та водночас чудовий захист від ультрафіолетового випромінювання. Для теслярів та столярів у ADLER у багажі є меблевий лак Aduro Select, який досягає дуже гарної механічної та хімічної стійкості навіть при однокомпонентній обробці.

У лінійці будівельних фарб ADLER представляє ізоляційну ґрунтовку для дерева Aqua-Isoprimer CT PRO, яка завдяки своїй інноваційній катіонній технології гарантує високий рівень безпеки застосування та ізоляцію плям. А архітектори та столяри знайдуть дизайнерські ідеї для сучасних дерев'яних фасадів у нових трендових кольорах Lignovit Platin.

ADLER також представляє нові ADLER Woodboards для внутрішнього та зовнішнього використання: плити з сильним характером, які у поєднанні різних кольорів та матеріалів пропонують багато натхнення для меблів та дизайну інтер’єру, вікон та фасадів.

Ласкаво просимо до АДЛЕР

Екологічні фарби та покриття з любов’ю до природи, інтелектуальні технології покриттів та унікальні поверхні: все це, а також компетентна, віддана своїй справі та життєрадісна команда експертів та консультантів чекають відвідувачів ADLER на стенді 220 у залі B6 у BAU у Мюнхені з 17 по 22 квітня 2023.

Іван Авдєєнко
Окрім класичних сірих тонів: трендові кольори Lignovit Platin відкривають нові можливості для сучасного дизайну дерев'яних фасадів.
ADLER Woodboards для інтер'єру та екстер'єру пропонують творчі дизайнерські ідеї.