Член EMAS чверть століття

Схема екологічного менеджменту та аудиту: цей дещо громіздкий термін означає європейську систему екологічного менеджменту EMAS, яка підтримує компанії у їхніх заходах щодо захисту довкілля. Як піонер, ADLER приєднався до цієї важливої ​​ініціативи на ранньому етапі – ADLER є членом EMAS рівно 25 років. Адже тут досі діє девіз: "Чиста робота – чисте довкілля"!
02.03.2023

Основою прихильності до справи захисту довкілля у компанії є надійна база даних. Тільки коли ви маєте точний облік споживання води та енергії, відходів та викидів, ви знаєте, які параметри необхідно відрегулювати для подальшого покращення екологічних показників.

Крім того, громадськість також дуже зацікавлена ​​у прозорій інформації – адже клієнти, постачальники та співробітники хочуть знати, наскільки серйозно компанія ставиться до сталого розвитку та захисту довкілля. Все це передбачено всеосяжною декларацією про довкілля та сталий розвиток, яку ADLER публікує щорічно з 1998 року. У ньому ADLER збирає всі відповідні ключові показники та розкриває свої цілі та ініціативи, пов'язані з якістю та сталим розвитком.

Гарантія сталості

Щоб гарантувати, що вся інформація в заяві про навколишнє середовище та сталий розвиток є повною та правильною, вона перевіряється EMAS, а потім публікується.

Це гарантує, що ADLER, як член EMAS, здійснює всебічне управління навколишнім середовищем, вживає цілеспрямованих заходів у сфері сталого розвитку та надає громадськості прозору інформацію – і робить це вже чверть століття! "Як член EMAS ми показуємо, що ADLER взяла на себе відповідальність в економічних, екологічних та соціальних питаннях з моменту свого заснування і цим продемонструвала далекоглядність свого "торговельного знака ОРЛА", - підкреслює д-р. Альберт Ресслер, керівник відділу досліджень та розробок та відповідальний за сталий розвиток в ADLER.

Доктор Альберт Ресслер подає актуальну декларацію про навколишнє середовище та сталий розвиток компанії ADLER, члена EMAS.