Благородний дизайн у стабільній якості

У 1934 році Йоханн Бергхофер відкрив у Шваці крамницю з фарбами, який згодом перетворився на виробника фарб ADLER; Того ж року, за 400 кілометрів на південь від Мілана, П'єро Boffi заснував кухонну столярну майстерню.
21.04.2023

Родзинка кухні

Гнучка кухонна система Xila - одна із родзинок в асортименті Boffi. Непідвладна часу кухня вражає своїм витонченим та мінімальним дизайном та благородними матеріалами: натуральне дерево гармонійно поєднується з металом або інноваційним мінеральним композитним матеріалом MDi від Inalco.

Для вишуканої поверхні і надійного захисту на дерев'яних елементах з копченого, мореного дуба використовується Bluefin Terra-Diamond від ADLER: високоякісний, міцний і, головне, екологічний лак для меблів з дуже низьким вмістом летких органічних сполук (VOC) менше 6%.

Ідеальна поверхня

Видатний екологічний баланс Bluefin Terra-Diamond є однією з причин чому Boffi вирішив використовувати це покриття, але це далеко не єдине: "Поверхня є своєрідною візитною карткою кожної кухні і визначає перше враження клієнта - тому ми приділяємо велику увагу бездоганній якості поверхні. Bluefin Terra-Diamond прекрасно відтворює структуру деревини, має ніжну текстуру і візуально привабливий вигляд", - пояснює Роберто Гавацці.

Те, що стосується кольорових фарбованих елементів кухні, також не поступається.

Для таких елементів меблів Boffi використовує спеціальну систему, яку ADLER розробив на основі ефективного багатофункціонального покриття Bluefin Pigmores 4in1: Помічаючи, окрім "м'якого" відчуття на дотик і високої міцності, Gavazzi також цінує широкі можливості у колірному оформленні: "Ми, звичайно, реагуємо на загальні тенденції дизайну, але головним чином ми хочемо задовольнити індивідуальні побажання наших клієнтів - з ADLER ми можемо задовольнити їх всі".

Стійке партнерство

Першокласна якість із гарантією сталого розвитку – ось кредо Boffi. Стійкий розвиток є невід'ємною частиною корпоративної культури та охоплює всі сфери – від вибору матеріалів та виробничих процесів до соціальних та економічних аспектів. При цьому Boffi слідує ідеям економіки замкнутого циклу, щоб пропонувати своїм клієнтам краще не лише з точки зору якості та дизайну, але й з погляду екології.

В ADLER у Boffi є ідеальні продукти для цього: лак для меблів Bluefin Terra-Diamond - перший лак для меблів, що отримав сертифікат економіки замкнутого циклу Cradle to Cradle, складається на 85% з натуральної та відновлюваної сировини та виробляється в екологічно чистому середовищі та ресурсозберігаючим чином.

Роберто Гавацці пояснює: "Від особистої поради співробітника ADLER Андреа Арнальді, точного технічного обслуговування та високої якості продукції до чесного прагнення сталого розвитку - з ADLER ми знайшли ідеального партнера для наших поверхонь".

Чіткі форми, благородні матеріали та високоякісні поверхні ADLER характеризують модель кухні Xila. | © Boffi
Чіткі форми, благородні матеріали та високоякісні поверхні ADLER характеризують модель кухні Xila. | © Boffi
Чіткі форми, благородні матеріали та високоякісні поверхні ADLER характеризують модель кухні Xila. | © Boffi
У процесі нанесення покриття Boffi покладається на збалансоване поєднання автоматизації та ручної праці. Таким чином, індивідуальні запити клієнтів можуть бути виконані. | © Boffi