З чим завгодно – але без викидів: Bluefin Unistar, новий "Zero-Hero"від ADLER!

У ньому є все, що можна побажати від покриття: Універсальне застосування. Швидке та легке нанесення. Безкомпромісна якість поверхні. І відтепер зірка на небосхилі лаків на водній основі засяє ще яскравіше – як перший лак для меблів, який взагалі не містить розчинників!
02.04.2024

Bluefin Unistar викликав фурор, коли був представлен ​​​​два роки тому, - це лак на всі випадки життя, універсальний і дуже простий.

Тепер експерти з досліджень і розробок ADLER знову об'єднали свої голови та отримали вражаючий результат: завдяки оновленій рецептурі з інноваційною технологією сировини Bluefin Unistar є першим меблевим лаком, який повністю не містить розчинників, і тому може з гордістю носити стрічку "Нуль"! Нічого не змінилося в підтверджених якостях зручного універсалу - навпаки: "Висихання та стійкість до склеювання в блок знову значно покращилася", - підкреслює менеджер з розробки меблевих покриттів ADLER Рейнхард Бергхофер-Гум.

Без розчинника

Оскільки продукт повністю не містить летких органічних сполук і не виділяє жодних викидів у повітря приміщень, Bluefin Unistar Zero ідеально підходить для задоволення найвищих вимог екологічного будівництва – наприклад, для державних контрактів або сертифікації будівель згідно з DGNB або Minergie Eco.

І, звичайно, самі процесори також виграють від відсутності розчинників – завдяки більш приємним умовам роботи! Таким чином, Bluefin Unistar Zero є ідеальним продуктом, щоб зробити перехід привабливим для початківців фарб та лаків на водній основі: на додаток до екологічності та зручності для користувача, прозоре покриття вражає своєю чудовою здатністю наповнювати, та підкреслювати поверхню, високою прозорістю та чудовим захистом від пожовтіння, подряпин та плям.

Він підходить для роботи методом лак на лак (без грунта) і може використовуватися безпосередньо на всіх поширених типах деревини, включаючи дуб. Zero-Hero є правильним інгредієнтом для екологічно чистого майбутнього. Наступним замовленням на заводі ADLER має бути: "Будь ласка, зробіть все – але без викидів!".

Bluefin Unistar забезпечує ідеальну поверхню на всіх поширених типах деревини та вражає своєю нескладною обробкою. | © Schösswender Möbel
Новий універсальний Bluefin Unistar також можна обробити в 2K для інтенсивно експлуатуємих поверхонь. | © Schösswender Möbel