Tirolack: місцевий постачальник фарб тепер також у Брікслегґ

Рівно 90 років компанія ADLER Tirolack, була першою адресою для придбання фарб і лаків, аксесуарів для фарбування та малювання у Шваці. У просторому магазині на Münchener Straße - до речі, на колишньому виробничому майданчику ADLER до того, як у 1970-х роках було побудовано нову фабрику ADLER - ентузіасти та професіонали DIY не тільки знайдуть потрібні продукти для кожного сегменту. Спеціальна команда на чолі з менеджером магазину Джудіт Енглейтнер також відповідає на всі запитання щодо фарбування, затонує будь-який бажаний колір і, якщо необхідно, також пропонує поради на місці та практичні послуги з фарбування.
20.03.2024

Блискуче відкриття

Найкращі продукти від ADLER і найкращі послуги від Tirolack доступні не лише в Швац, але нещодавно також у Брікслегґ у тірольській низовині: на початку березня Tirolack відкрив нове відділення за адресою Römerstraße 3 у центрі Брікслегг.

Щоб надати найкращі консультації щодо кольорів, команда Tirolack у Брікслегґу шукала підкріплення – і знайшла його: Маркус Гінтерхольцер, який має десятиліття досвіду у сфері торгівлі спеціалізованими фарбами, у майбутньому буде готовий надати допомогу та поради, як приватним так і професіоналам у районі Brixlegg. На початку березня компанія Tirolack Brixlegg відсвяткувала блискуче відкриття з численними відвідувачами та багатьма компліментами за успішний сучасний дизайн фарбувальної майстерні.

Серед відвідувачив також були керуючий директор ADLER Андреа Берггофер і менеджер відділу продажів Олександр Рінглер, які привезли з собою золотий "кольоровий Оскар" для боса Tirolack Джудіт Енглейтнер - на знак визнання її невтомної відданості, а також талісман на удачу для багатьох успішні Роки в Brixlegg і Schwaz.

Керівник підрозділу Олександр Рінглер привітав керівника Tirolack Джудіт Енглейтнер (ср.) і співробітницю Арріану Тернер з успішним розширенням. | © Тіролак
Розширення. Відкриття Brixlegg 9.jpg: керуючий директор ADLER Андреа Бергхофер (праворуч) був задоволений босом Tirolack Енглейтнером (2-й справа) та її командою. | © Тіролак