VIT готує до майбутнього: зовнішня команда ADLER на хвилі водного лаку.

Чи може лак бути "органічним"? Як покрити вікна екологічно чистим способом? І чи варто переходити на фарби на водній основі? Те, що співробітники ADLER, які щодня подорожують країною, завжди можуть надати експертну інформацію з цих та багатьох інших питань, є запорукою успіху ADLER! Тому регулярно плануються внутрішні інформаційні заходи, наприклад нещодавня "VIT" (інформаційна конференція з продажу).
26.03.2024

20 років тому в навчальному залі ADLER зібралася невелика група: кілька торгових представників з австрійських федеральних земель плюс лише п’ятеро колег із південної Німеччини, але навіть тоді одне питання було дуже важливим на порядку денному: фарби на водній основі! І сьогодні, коли величний Форум ADLER ледь не тріщить по швах і лише з Німеччини приїхало понад 30 (!) співробітників, зрозуміло: ADLER виявив далекоглядність! Тому що у 2024 році фарби на водній основі будуть не просто баченням майбутнього.

Вони є живим сьогоденням навіть у промисловості: "Фарби на водній основі технічно складні, ефективні, раціональні та, звичайно, екологічні! Ось чому все більше і більше столярів і теслярів звертаються до цієї ще більш економічно вигідної альтернативи", – підкреслив Петер Штехер, керівник відділу обробки деревини ADLER.

Нуль VOC

Чітка тенденція не дивує – адже ADLER завжди надає користувачам ще кращі продукти та супроводжує "стрибок у воду" неперевершеним сервісом та першокласним досвідом.

З цією метою співробітники VIT пройшли інтенсивне навчання наприкінці лютого та на наступних практичних днях VIT і були поінформовані про останні моменти, такі як подальший розвиток Bluefin Unistar: популярний, зручний універсальний лак тепер повністю без викидів завдяки новій технології сировини! Або новий, блискавичний праймер Bluefin Jet-Base, сертифікація кількох фарб на водній основі для суднобудування та система покриття вікон Aquawood-Terra на основі відновлюваної сировини також дозволяють працівникам відділу продажів ADLER отримувати задоволення від своєї роботи щодня - як пропонував їм відомий німецький кабаретист Клаус Карл-Краус як заключний спікер з жартівливим настановою, що викликала велике зацікавлення.

Форум ADLER на VIT 2024 був заповнений вщерть
© … цінний обмін досвідом та неформальні розмови…
… цінний обмін досвідом та неформальні розмови…