Неперевершено: Pullex 2in1 Top-Color від ADLER для ефективного кольорового покриття деревини

Б’ємось об заклад, що деревині можна ще швидше й легше повернути найкрасивіші кольори? Б’єтесь на те, що навіть більші площі можна пофарбувати без проблем? Б’єтесь на те, що якість поверхні та довговічність переконливі як для нового фарбування, так і для реставрації? І впевнені, що для цього вам не потрібен грунт? ADLER каже: Чудово, ставка прийнята!
23.04.2024

З новим продуктом Pullex 2in1 Top-Color, провідний австрійський виробник фарб, лаків і засобів для захисту деревини розширює свій перевірений асортимент Pullex, щоб включити привабливу пропозицію для професійних користувачів і амбітних ентузіастів DIY.

Інноваційна система від лабораторії ADLER поєднує в собі функції грунтування та фарбування: тепер фахівцям достатньо лише однієї банки, щоб перетворити садовий будиночок на шведський червоний, паркан на небесно-блакитний або каркасний будинок на елегантний сірий! Pullex 2in1 Top-Color особливо ефективний: маляр або DIY-фарбувальник економить час і гроші, і при цьому отримує ідеальний, довговічний результат.

Покриття вражає своєю високою стійкістю кольору та дуже хорошим захистом від ультрафіолету та погодних умов.

Без гальм

Процес фарбування проходить надзвичайно легко: Pullex 2in1 Top-Color завдяки низькому опору при фарбуванні надзвичайно зручний у використанні. «Фарба „менше гальмує“, вона легко розтікається і забезпечує особливо приємне фарбування», підкреслює Райнер Троппмаїр, керівник розробки лаків для будівництва в ADLER. Таким чином, покриття для дерева є ідеальним для фарбування великих площ, нових фарбувань і особливо для проектів з відновлення.

Навіть на вже трохи зношених поверхнях фарба забезпечує рівномірний, шовковисто матовий вигляд – в будь-якому бажаному відтінку, адже Pullex 2in1 Top-Color можна тонувати за допомогою системи ADLER Color4You. Крім того, вона відзначається хорошим нанесенням навіть при високих температурах і швидким висиханням, фактично за ніч: через дванадцять годин можна вже знову братися за пензель.

Продукт на основі розчинників, оснащений захистом плівки, завдяки вищому вмісту сухих речовин все ж є екологічним і має низький запах завдяки використанню безароматичних тест-бензинів – що дуже тішить користувачів. Ставки на те, що маляри та домашні майстри професіонали незабаром зрозуміють: ця фарба для деревини просто чудова!

Pullex 2in1 Top-Color від ADLER ідеально підходить для непрозорих кольорових покриттів найкрасивіших тонів. | © Maik Köhler майстер фарбування
За допомогою нової фарби для деревини можна отримати особливо міцні, шовковисто-матові поверхні. | © ADLER
Цей ефективний продукт підходить як для нових фарбувань, так і для проектів з відновлення, як показує ця реконструкція балкона: зношені поверхні… | © ADLER
...можна дуже легко та ефективно відремонтувати та знову продемонструвати свою найкращу сторону. | © ADLER