"Якщо вже, то на повну": Концепція магазину ADLER 4.0 захоплює майстрів кольору та клієнтів

Привабливий, зрозумілий та елегантний – таким роздрібний магазин фарби представив себе в новому образі від ADLER. Декілька партнерів уже переробили свій бізнес і отримують величезну підтримку.
25.06.2024

«Чесно кажучи, це найкрасивіший магазин фарб на окрузі!» Коли навіть конкуренти визнають заслуги, це радує Майка Шмідта вдвічі більше: на відкритті його нового центру для дизайну інтер’єру та ремонту в Сент-Венделі в Саарланді більше 200 гостей були в захваті. «Ми отримали неймовірно багато позитивних відгуків, привабливе середовище для покупок і консультацій дуже сподобалося».

"Не дивно - "виглядає справді чудово", - каже сам Шмідт щодня, коли потрапляє у своє королівство фарб: United Color є першим роздрібним магазином фарбування ADLER у Німеччині, заснованим на концепції "Shop 4.0", розробленій ADLER.

Офф- і онлайн

Сучасна, гнучка модульна система є зв’язком між онлайн- та офлайн-торгівлею. Вона надає клієнтам справжні враження від покупок, підтримуючи їх за допомогою аналогових і цифрових консультаційних інструментів. Адже всебічна й компетентна консультація є основою успіху ADLER Farbenmeister. Саме тому сім'я Дрекслер із традиційної компанії з торгівлі фарбами Farben Christoph у Санкт-Пельтені, Австрія, після вражаючої презентації концепції магазину ADLER на щорічній зустрічі ADLER Farbenmeister вирішила перетворити колишню «Bastelbox» на сучасну зону консультацій з підбору фарб.

Нові настінні полиці з яскравими назвами продуктових груп, жовті стелажі у вигляді драбини від ADLER та розумні верхні полиці нарешті забезпечують достатньо місця для того, щоб привабливо представити лаки, фарби, засоби для захисту деревини від ADLER та відповідні аксесуари. Станція для змішування фарб привертає увагу до концепції сталого розвитку ADLER і стає практичним акцентом у магазині.

Усі елементи дизайну відзначаються високим рівнем впізнаваності, їх можна комбінувати за власним бажанням та інтегрувати у вже існуючий інтер'єр, що дозволяє зберегти індивідуальний характер партнера з продажу фарб ADLER.

Барвисто щасливий

Повністю впровадив концепцію магазину ADLER одразу після піонера в Тіролі, компанії Raumausstattung Huber у Брайтенбасі, також Ігор Клісанін у Бад-Ішлі. «Якщо вже робити, то правильно», — подумав «Ігор, ваш майстер маляр». Понад рік він і його команда тепер приймають клієнтів у привабливій обстановці: «Ми отримуємо дуже багато позитивних відгуків», — підкреслює він. Але й йому самому «дуже подобається — працювати тут приносить мені справжнє задоволення!».

Він старанно ділиться своєю радістю та захопленням у соцмережах – адже Клісанін також скористався пропозицією професійної відео та фотозйомки, якою ADLER надає додаткову підтримку своїм партнерам. Щоб ви могли й надалі заробляти бали завдяки якостям ADLER – найкращому сервісу та найкращим продуктам!

Келихи для шампанського вже були готові до церемонії відкриття в новому магазині ADLER United Color у Санкт-Ведель, Німеччина, ... © ADLER
: … де Майк Шмідт і його команда ідеально зарекомендували себе з концепцією магазину ADLER 4.0. © ADLER
Farben-Christoph у Санкт-Пельтені також створив новий світ кольорових вражень... © Farben Christoph GmbH
: … де тепер клієнти можуть розраховувати на найкращу пораду, будь то картки із зразками, кольорові віяла чи екран. © Farben-Christoph GmbH
Вражаюче: Huber з Брайтенбаха, Тіроль, був першим, хто змінив дизайн свого бізнесу за допомогою елементів Shop 4.0. © Storebest
Королівство "Ігоря, вашого майстра-маляра" в Бад-Ішлі також охайне, сучасне та зрозуміле. © Ігор, ваш майстер фарбування
Станція ADLER Color4You не тільки відповідає всім вимогам щодо кольору, але й акцентує увагу на прихильності ADLER до сталого розвитку. © Ігор, ваш майстер фарбування
Завжди привітний і готовий допомогти відвідувачам нового магазину. © Ігор, ваш майстер фарбування