Преміальна поверхня для пластикових елементів з Polycolor Top 2K від ADLER

Не тільки деревина виграє від лакованої поверхні. Пластикові елементи також можна покращити за допомогою покриття: з елегантним зовнішнім виглядом і відчуттям, підвищеною міцністю, різноманітністю і стабільністю кольорів. Все це гарантує 2K покриття на водній основі Polycolor Top 2K від ADLER.
08.04.2024

ADLER пропонує своїм клієнтам не тільки широкий асортимент покриттів для деревини та матеріалів на основі деревини, але й для багатьох інших основ. Пластик для фарбування висуває особливо високі вимоги, наприклад, щодо адгезії - вимоги, які Polycolor Top 2K від ADLER справляє на відмінно: спочатку розроблене для віконного сектору покриття на водній основі вже зарекомендувало себе в багатьох інших сферах застосування.

Система фарбування вражає своєю різноманітністю дизайну, високою якістю поверхні, надійністю процесу та відмінними екологічними властивостями: 2-компонентне покриття на водній основі має надзвичайно низький вміст летких органічних сполук, не містить шкідливих для довкілля та здоров'я інгредієнтів і сертифікована згідно з циклічною економікою Cradle to Cradle.

Підходить (майже) для будь-якої поверхні

За винятком PE та PP, Polycolor Top 2K підходить для всіх видів пластику, включаючи плівки та армований скловолокном пластик: "Ми можемо запропонувати відповідну структуру покриття для всіх загальних вимог із відповідними очисними засобами, активаторами, грунтовками та грунтовками, які гарантують надійне зчеплення", - каже доктор Саймон Леймгрубер, який розробив інноваційне покриття разом зі своєю командою в лабораторії ADLER.

Лише за одне нанесення Polycolor Top 2K забезпечує надзвичайно міцну поверхню, якість якої підтверджено відомим центром пластмас SKZ: 2K фарба на водній основі має чудову довготривалу еластичність, покращує стійкість пластику до миючих засобів, олії та жирів та гарантує твердість та стійкість до подряпин, механічних впливів, завдяки чому термін служби пластикових компонентів значно збільшується.

Таким чином, Polycolor Top 2K підходить для покриття широкого спектру компонентів і елементів установки: дверних рам і порогів, профілів і обшивки, ламп, датчиків диму або кабельних каналів. Завдяки своїй атмосферостійкості фарба також підходить для зовнішнього використання, наприклад, для садових меблів, сараїв для інструментів, дитячого ігрового обладнання або навіть фасадних елементів.

Висока функціональність у кожному кольорі

Пластикове покриття Polycolor Top 2K пропонує майже безмежну різноманітність дизайну поверхні: фарбу можна тонувати у всі кольори RAL і NCS і гарантує високу стійкість кольору. Фарба особливо добре демонструє свої сильні сторони у білій версії – тоді як пластик без покриття жовтіє на сонці, Polycolor Top 2K зберігає постійний блискучий білий колір.

Крім того, фарба покращує здатність поверхні до очищення та робить її стійкою до забруднень. Різні структурні пасти дозволяють створювати додаткові ефекти, а теплозахисна добавка захищає від пошкоджень та деформацій. Таким чином, Polycolor Top 2K гарантує стабільно високу якість поверхні – на будь-якій основі, для будь-якого застосування та в будь-якому кольорі!

Пластикові компоненти можна пофарбувати в індивідуальні кольори за допомогою Polycolor Top 2K.
Біле покриття надійно захищає пластик від пожовтіння.
Безмежна різноманітність кольорів і різноманітних структурних паст відкриває простір для дизайну. | © Nieuwkoop Європа
Стійкість до атмосферних впливів, міцність і стабільність кольору: Polycolor Top 2K особливо добре демонструє свої переваги на пластикових вікнах.