Бездоганні стіни будь-якого кольору: Aviva Ultra-Color SD від ADLER

Інноваційні фарби для стін ADLER із технологією Smart Dry – це рецепт ідеального дизайну житлового простору: елегантні поверхні без смуг навіть на гладких стінах, максимальне покриття та ідеальна глибина кольору.
14.08.2024

Грубо оштукатурені стіни та стелі приховують деякі недоліки під час фарбування. Однак гладкі поверхні з гіпсокартонних плит або бетону, які сьогодні часто використовуються у внутрішньому оздобленні, стають справжнім випробуванням для кожного маляра чи майстра-аматора – особливо в поєднанні з бічним косим світлом від вікон або штучних джерел освітлення.

Для цієї особливої ​​вимоги професіонали фарби австрійського виробника ADLER розробили інноваційну технологію Smart Dry: вона забезпечує глибокі матові покриття без смуг не лише білого кольору з Aviva Europremium White, але тепер і будь-якого бажаного кольору: Aviva Ultra - Color SD гарантує ідеальне покриття, максимальну глибину кольору та яскравість, а також бездоганний результат фарбування як для першого фарбування, так і для відновлення.

Розумна сушка

Завдяки технології Smart Dry було оптимізовано розтікання і висихання фарби для стін. Це дає фарбі більше часу для утворення рівномірної плівки та усунення смуг або слідів від пензля та валика. Також без проблем можна виконувати підфарбування. Результат: після висихання стіна демонструє ідеально гладку та глибокоматову поверхню, яка виглядає бездоганно з будь-якого кута.

Завдяки покращеній рецептурі, Aviva Ultra-Color SD відзначається надзвичайною глибиною кольору та яскравістю без будь-якого помутніння. Крім того, у нанесенні ця фарба також ідеальна: завдяки високій покривній здатності, для багатьох відтінків достатньо лише одного шару. Для створення здорового та гіпоалергенного мікроклімату в приміщенні Aviva Ultra-Color SD не містить розчинників і пластифікаторів, має високу дифузійну здатність та майже не має запаху.

З інноваційними фарбами для стін від ADLER гарантовано все пройде гладко під час фарбування - і кожна стіна знову засяє свіжими кольорами!

Темно-зелені чи яскраво-рожеві: з Aviva Ultra-Color стіни сяють усіма кольорами! | © ‎Sleep.Onnn, Україна
Темно-зелені чи яскраво-рожеві: з Aviva Ultra-Color стіни сяють усіма кольорами! | © ADLER
Aviva Ultra-Color SD гарантує бездоганні ультраматові стіни навіть у складних умовах освітлення. | © Litvinenko, Україна