Новий сервісний центр ADLER у Відні

На південній околиці Відня провідний австрійський виробник лаків ADLER збудував новий центр: з просторими складськими приміщеннями, сучасним семінарським центром і, найголовніше, ще кращим обслуговуванням для клієнтів ADLER у Східній Австрії.
25.09.2024

Новий центр ADLER, зручно розташований поблизу транспортної розв'язки Швехат, пропонує повний спектр послуг: тонування спеціальних кольорів, надійні рекомендації щодо покриттів, швидке обслуговування на місці для вирішення найрізноманітніших проблем – все це не є проблемою для команди ADLER, яка має у своєму розпорядженні найсучасніше обладнання.

Додатково було створено навчальний центр з аудиторіями для теоретичних і практичних занять, включно з фарбувальною камерою; таким чином, популярні семінари Академії ADLER тепер можна проводити і на місці у Відні. У трьох складських залах загальною площею 1.200 м² зберігаються всі стандартні продукти, що забезпечує швидку доставку або самовивіз для обробників ADLER у Відні, Нижній Австрії та Бургенланді.

Додана цінність для клієнтів

Влітку сервісний центр ADLER у Відні розпочав повноцінну роботу і тепер слугує центральною точкою не тільки для всіх клієнтів ADLER у Східній Австрії, але й для виїзної команди виробника лаків. «Близькість до клієнтів, надійність та компетентність у сфері обслуговування – це основи успіху ADLER».

«Завдяки нашому сучасному сервісному центру у Відні ми ще більше підсилюємо ці якості та створюємо додаткову цінність для наших клієнтів», — підкреслює керівник відділу продажів ADLER Бернд Піхлер.

Сучасний, просторий і легкодоступний: нова база є точкою контакту для клієнтів ADLER по всій Східній Австрії.
Сучасний, просторий і легкодоступний: нова база є точкою контакту для клієнтів ADLER по всій Східній Австрії.
Відданий і компетентний: команда на новій базі ADLER готова відповісти на всі запитання клієнтів.