200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю

02.06.2022

Таким чином, наприкінці вересня у мальовничому замку Castel Belasi у Валь-ді-Нон родина Кова відчинила свої двері для клієнтів, співробітників та друзів, щоб представити довгоочікувану кухню, яка спеціально знаходиться в історичному, прикрашеному фресками приміщенні, розташованому наприкінці маршруту виставки присвяченої історії компанії.

Кухня: кімната, де хочеться жити

Розповідає Сільвія Кова, член сім'ї у шостому поколінні, яка розробила дизайн проекту разом із міланською архітектурною фірмою Marchetti Demaria, з якою вона співпрацює.

Ця кухня - віха в історії нашої компанії. У дизайні ми хотіли поєднати два фундаментальні аспекти, які також відображають історію нашої компанії: з одного боку, майстерність, коріння в регіоні Трентіно - звідси вибір таких матеріалів, як обпалене дерево та порфір - і з іншого боку, ми хотіли показати промислову сторону компанії у її найсучаснішому та інноваційному сенсі.

Однак ці 200 років - не кінець подорожі, яка завершується святкуванням, а радше початок нової пригоди з метою зміцнення цінностей наших предків та пристрасті попередніх поколінь"

Крім описаного вище сузір'я, двохсотрічна кухня повинна відображати принцип кухні як житлового приміщення в будинку. Кухня, - продовжує Сільвія Кова, - більше не місце, призначене виключно для приготування їжі.

Концепція кухні набагато глибша і всеосяжна, це місце гостинності, осередок будинку, і з роками вона ще більше стала місцем тисячі застосувань, де можна займатися хобі або навіть працювати.

Маленькі речі, які мають значення

Cova Cucine вже близько 10 років покладається на досвід ADLER у сфері покриттів для своїх кухонь. "Двовікова кухня зроблена з обпаленого дерева з використанням стародавньої японської техніки шоу суги бан, щоб зробити дерево міцним".

"Для естетичного оздоблення дверей ми використовували ADLER Bluefin Softmatt, двокомпонентний прозорий лак на водній основі, що зберігає природний характер обпаленого дерева", - пояснює Альберто Кова. "Він бархатистий на дотик, має відмінну стійкість до подряпин і, незважаючи на глибоку матову поверхню, має ефективний захист від відбитків пальців".

Для фарбування було нанесено два шари продукту, як ґрунтовка і як фінішне покриття.

Об'єкт

  • Кухня

Проектування

  • Архітектурна студія Marchetti Demaria

Рік

  • 2021

Виконавча компанія

  • Cova Cucine
© Paolo Ronc | Cova Cucine
© Paolo Ronc | Cova Cucine
© Paolo Ronc | Cova Cucine
© Paolo Ronc | Cova Cucine
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю
200 років кулінарних традицій: де майстерність зустрічається з промисловістю