Інтер'єр ресторану «Трипільське сонце»
30.03.2015
Перш за все, хотілося б відзначити можливості місткості нового ресторану, в якому можна розмістити до 300 чоловік при банкетному розсадженні до 500 гостей при проведенні фуршету.
Також зал зручний для проведення конференцій, так як оснащений усім необхідним сучасним обладнанням, включаючи великий екран (4х2,5м) і потужний проектор, який використовує для підключення бездротові технології.
Що стосується кухні, то вона оновлена новими стравами з недавно відкритого тандира і справжній українській печі. На сторінках нашого меню представлені страви української, європейської та авторської кухні. І звичайно, багато з них - це рецепти "Берегині" ресторану Галини Іванівни Лосевої, які втілені призером міжнародних кулінарних конкурсів, шеф-кухарем Вадимом Підпокровним.
Продукти
- Lignovit IG
- Lignovit Lasur, цвет специально разработан для данного объекта
- Innenlasur, Quarz
Об'єкт
Роботи
- Компанія Арт Пак