Pullex 3in1-Lasur, 08-18 замінює 01-16

01-16 Попередня версія

Сфера використання

Дерев'яні зовнішні конструкції, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, огорожі, віконні віконниці, балкони, ворота і т.д., відповідні 2 і 3 класів застосування без контакту з землею.
Дерев'яні конструктивні елементи зовнішнього застосування, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яне облицювання, навіси, огорожі, віконниці, балкони, ворота, зимові сади і т.д., що відповідають 2 і 3 класам застосування без контакту з землею.

Термін зберігання / умови зберігання

Не менше 3 років в оригінальній непошкодженій упаковці.
Не менш 2 років в оригінальній непошкодженій упаковці.

Дані щодо безпеки

Pullex 3in1-Lasur містить біоцидні компоненти для захисту від синяви, дереворуйнівних грибків та комах. Використовувати їх тільки в тих випадках, коли такий захист обов'язковий або необхідний. Не застосовувати для великої обробки поверхні усередині приміщень, не застосовувати в житлових приміщеннях і спальних кімнатах. Не застосовувати в приміщеннях, де виробляються, зберігаються або продаються продукти харчування або корм. Не використовувати для обробки вуликів, саун, а також для обробки деревини, що має тривалий контакт з ґрунтом і / або з водою. Небезпечно для кажанів. Оброблена деревина не повинна використовуватися в безпосередній близькості від водойм.
Pullex 3in1-Lasur містить біоцидні активні інгредієнти для захисту від синяви, дереворуйнівних грибків та надає профілактичну дію проти зараження комахами. Тому продукт повинен використовуватися тільки в тому випадку, коли такий захист обов'язковий або необхідний. Не використовуйте в приміщенні. Не застосовувати в приміщеннях, де виробляються, зберігаються або продаються продукти харчування або корми. Не використовувати для обробки вуликів, саун, а також для обробки деревини, що має тривалий контакт з грунтом і / або з водою. Небезпечно для кажанів. Оброблена деревина не повинна використовуватися в безпосередній близькості від водойм.