Pullex Silverwood, 01-20 замінює 06-18

06-18 Попередня версія

Особливі властивості і стандарти

У відповідності зі стандартами ÖNORM B 3802-2 і DIN 68800-3, активні компоненти, що використовуються, забезпечують захист від синяви (випробування по EN 152-1), дереворуйнуючого грибка (випробування по EN 113) і ураження комахами (випробування по EN 46).
У відповідності зі стандартами ÖNORM B 3802-2 і DIN 68800-3, активні компоненти забезпечують захист від синяви (випробування по DIN EN 152), дереворуйнуючого грибка (випробування по EN 113) і враження комахами (випробування по EN 46).
Кількість для стандартного тестування 140 - 155 г/м².
0,7% IPBC (йодпропінілбутілкарбамат)
7,0 г / кг (0,70%) IPBC (йодопропінілбутілкарбамат)
0,3% Тебуконазол
3,0 г / кг (0,30%) тебуконазол
0,06% Перметрин
0,6 г/кг (0,06%) Перметрін

Сфера використання

Дерев'яні конструктивні елементи зовнішнього застосування, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яне облицювання, навіси, огорожі, віконниці, балкони, ворота, зимові сади і т.д., що відповідають 2 і 3 класам застосування без контакту з землею.
Дерев'яні зовнішні конструкції, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, профільовані дошки, віконні віконниці, балкони, ворота і т.д., відповідні 2 і 3 класам застосування без контакту з землею.

Вказівки щодо застосування

Будь ласка, дотримуйтесь "Робочих інструкцій з використання засобів для захисту деревини".
Будь ласка, дотримуйтесь ARL 056 - Робочу інструкцію щодо нанесення засобів для захисту деревини.

Технологія нанесення

Увага: Заборонено розпилювати продукт!

Час висихання (при 23°С і відносній вологості 50%)

Уникати потрапляння прямих сонячних променів (веде до прискореного висихання).
На деревині багатій на компоненти (наприклад, дуб, іроко) висихання може сповільнюватися.

Підготовка основи

Водорості, мох і плісняву видаліть засобом Aviva Fungisan 8308000210.
Водорості, зелений наліт і цвіль зовні видаліть засобом Aviva Fungisan 8308000210.
Високосмолисті і екзотичні породи деревини, які містять компоненти, що уповільнюють висихання, попередньо обробити розчинником ADLER Nitro-Verdünnung 80001.
Високосмолисті породи деревини, що містять компоненти, які уповільнюють висихання, попередньо обробити розчинником ADLER Nitro-Verdünnung 80001.

Відтінки кольору / ступінь глянцю

Кінцевий відтінок залежить від кольору деревини, кількості нанесеного матеріалу, кольору просочення і фінішного покриття.
Для гарної стійкості покриття до атмосферних впливів застосовуються тільки кольорові матеріали.

Код продукту для фарб і лаків

HSM-LV 20
HSL 10

Термін зберігання / умови зберігання

Застосовувати вміст розкритої упаковки якомога швидше, щоб запобігти утворенню плівки.
Рекомендуємо перелити вміст розкритої упаковки в більш дрібну тару для запобігання загустінню / утворення плівки.

Дані щодо безпеки

Pullex Silverwood містить біоцидні активні інгредієнти для захисту від синяви, руйнуючих деревину грибків та запобігання ураження комах. Продукт використовувати тільки в тих випадках, коли такий захист обов'язковий або необхідний. Не використовувати для великої обробки поверхні усередині приміщень, не використовувати в житлових кімнатах або спальнях. Не може використовуватися для обробки приміщень, призначених для використання, виробництва, зберігання або продажу продуктів харчування або кормів. Не застосовувати для обробки деревини, призначеної для бджолиних вуликів, саун, і деревини, що має тривалий контакт із землею / або водою.
Pullex Silverwood містить біоцидні активні інгредієнти для захисту від синяви, руйнуючих деревину грибків і запобігання ураження комах. Продукт використовувати тільки в тих випадках, коли такий захист обов'язковий або необхідний. Не використовувати для великої обробки поверхні усередині приміщень, не використовувати в житлових кімнатах або спальнях. Не може використовуватися для обробки приміщень, призначених для використання, виробництва, зберігання або продажу продуктів харчування або кормів. Не застосовувати для обробки деревини, призначеної для бджолиних вуликів, саун, і деревини, що має тривалий контакт із землею / або водою. Небезпечно для кажанів. Оброблена деревина не повинна використовуватися в безпосередній близькості від водойм.