Legno-Pflegeöl, 01-22 замінює 12-19

12-19 Попередня версія

Загальна інформація

Швидковисихаюча, проста у використанні олія для догляду за дерев'яними поверхнями листяних і хвойних порід. Очищає і освіжає поверхню деревини, обробленої оліями.
Швидкосохнуча, проста у використанні олія для догляду за дерев'яними поверхнями листяних та хвойних порід. Очищає та освіжає поверхню деревини, обробленої оліями. Антистатично.

Особливі властивості і стандарти

Контакт з харчовими продуктами : ADLER Legno-Pflegeöl згідно підтвердженню OFI Technologie & Innovation GmbH можна використовувати для обробки дерев'яних предметів, які тимчасово контактують з харчовими продуктами.
Контакт із харчовими продуктами: ADLER Legno-Pflegeöl згідно з підтвердженням OFI Technologie & Innovation GmbH можна використовувати для обробки дерев'яних предметів, що тимчасово контактують з харчовими продуктами.

Вказівки щодо застосування

Температура продукту, об'єкта і навколишнього середовища не повинна бути нижче 5°C.
Температура продукту, об'єкта і навколишнього середовища не повинна бути нижче 10°C.
Оптимальний температурний режим 15-25°C при відносній вологості повітря 40-80%
Оптимальний температурний режим 25-25°C при відносній вологості повітря 40-60%

Очищення і догляд

Будь ласка, зверніться до наших інструкцій по використанню ARL 504 "Інструкції по догляду за підлогами, обробленими ADLER Legno-Öl або ADLER Legno-Color", ARL 117 "Інструкції по догляду за меблями, обробленими ADLER Legno-Öl або ADLER Legno-Color".
Будь ласка, зверніться до наших інструкцій з використання ARL 252 "Інструкції з догляду за підлогою, обробленими ADLER Legno-Öl або ADLER Legno-Color", ARL 254 "Інструкції з догляду за меблями, обробленими ADLER Legno-Ö ADLER Legno-Color" .

Упаковка

250 мл
250 мл, 1 л

Термін зберігання / умови зберігання

Зберігати в місці захищеному від вологи, прямих сонячних променів, морозу і високих температур (вище 30°C).

Кольори

Каштан 5315063490