Aquawood Finapro 30, 10-23 замінює 04-22

04-22 Попередня версія

Загальна інформація

Товстошарова лазур на водній основі для дерев'яних вікон і вхідних дверей, шовковисто-глянцева для промислового та комерційного використання
Товстошарова лазур на водній основі для дерев'яних вікон та вхідних дверей, шовковисто-матова для промислового та комерційного використання
Продукт розроблений без додавання біоцидів від синяви і руйнуючих деревину грибків.

Вказівки щодо застосування

Будь-яка зміна послідовності обробки, умов навколишнього середовища, недотримання інструкцій або використання продуктів, не зазначених у переліку, можуть негативно вплинути на результат. Відхилення призводять до проблем із плівкою та порушення адгезії, а також до погіршення стійкості до атмосферних впливів та стабільності кольору.

Відтінки кольору / ступінь глянцю

Кінцевий відтінок залежить від кольору деревини, кількості нанесеного матеріалу, кольору просочення і фінішного покриття.
Остаточний відтінок залежить від кольору деревини, кількості нанесеного матеріалу, кольору просочення / ґрунтовки та фінішного покриття.

Дані щодо безпеки

При шліфуванні використовуйте принаймні пиловий фільтр Р2 як індивідуальний захисний засіб від абразивного та деревного пилу. Для твердої деревини (як бук, дуб) рекомендується пиловий фільтр P3.