Міні-будинки від Wolf: затишне житло на маленькому просторі

Менше означає більше! Менше використання ресурсів для більшої стійкості. Менше зусиль для більшого життєвого комфорту. І менше зайвого для більшої сутності: модні Tiny Häuser від Wolf Systembau встановлюють нові стандарти у будівництві з деревини і мають відповідно мінімалістичний, елегантний та високоякісний вигляд завдяки продукції ADLER.
08.07.2024

Наприкінці червня під час дня відкритих дверей їх урочисто представили, і вони викликали захоплення у майже 3000 відвідувачів: три нові Tiny Häuser від Wolf, розташовані безпосередньо на території компанії в Шарнштайні, відкривають нову еру в житті! На компактній площі від 34 до 63 квадратних метрів вони пропонують великий комфорт, у чому потенційні клієнти можуть переконатися особисто: демонстраційні будинки на території заводу доступні для пробного проживання.

«Таким чином, майбутні власники можуть ознайомитися з цією затишною, компактною, екологічною та енергоефективною пропозицією та повністю відчути теплу, дерев'яну атмосферу житла», — підкреслює Флоріан Пранцль, технічний керівник відділу будівництва збірних будинків та підвалів компанії Wolf.

Необмежені можливості

Верхньоавстрійськє підприємство вже майже 60 років спеціалізується на будівництві залів, резервуарів та збірних будинків, завжди орієнтуючись на майбутнє та дотримуючись принципів сталого розвитку. Висока якість, енергоефективність та екологічна свідомість є основними принципами будівельних проєктів, що відображено і в розробці Tiny Häuser: модульні будинки спроєктовані таким чином, щоб їх можна було максимально екологічно виробляти, транспортувати та монтувати.

Завдяки невеликій площі вони сприяють меншій площі забудови, але все одно забезпечують комфортний житловий простір. «Будь то місце для усамітнення, робочий простір, для невеликих ділянок, гостьовий будинок, шале біля озера, для власних дітей, батьків чи для туристичних цілей: наші Tiny Häuser є ідеальним рішенням, коли необхідно створити привабливе житло з комфортом при мінімальних витратах», — зазначає Флоріан Пранцль.

І навіть якщо потрібна швидкість, міні-будинки від Wolf можна звести "під ключ" всього за 7–14 днів! На відміну від інших постачальників, ці будинки не піднімають краном і не встановлюють на ділянці в готовому вигляді, а збирають на місці з попередньо виготовлених елементів, як класичні модульні будинки. Це також дозволяє зводити їх у важкодоступних місцях.

Дерево, якісно покрите

Компоненти виготовляються на сучасному заводі в Шарнштайні – переважно з натуральної сировини дерева: дерев'яний фасад надійно захищає від вітру та погоди і надає елегантний вигляд. Всередині дерев'яні стіни, стелі та паркетні підлоги створюють теплу і затишну атмосферу.

Для захисту та оздоблення дерев'яних поверхонь компанія Wolf знайшла ідеального партнера ADLER, який розділяє вимоги до сталого розвитку та екологічності: фасади з ялини покриваються компанією REMA водорозчинною лазур'ю Lignovit Platin в елегантному стилі патині Contrasline. Усередині приміщення ялина за бажанням може бути оброблене ADLER Lignovit Interior UV100 в кольорі Zugspitze білуватого відтінку.

Внутрішнім облаштуванням займається столярна майстерня Lidauer, що також знаходиться у Шарнштайні. Вони обробляють меблі з масиву ясена легким білим відтінком за допомогою ADLER Legno-Öl.. Крім того, можливо встановити дерев'яні вікна, покриті захисним покриттям ADLER. Свій власний ідеальний проєкт життя в маленькому будинку (розміри S, M, L або XL) клієнти можуть зібрати за допомогою онлайн-конфігуратора на сайті www.wolfhaus.at – і таким чином зробити більше з меншого!

Три крихітні будинки чекають на потенційних клієнтів на території компанії Wolf у Шарнштайні. | © gramm-productions
Дерев'яний фасад оброблений ADLER Lignovit Platin в красивому сірому тоні. | © gramm-productions
Елегантний зовнішній вигляд у стилі Kontrastline-Patina з тіньовим швом створює виразний тривимірний ефект. | © gramm-productions
Дерев’яні поверхні в інтер’єрі можна зробити особливо яскравими та дружніми за допомогою Lignovit Interior UV 100 від ADLER. | © gramm-productions
Деревина білуватого відтінку створює особливо домашню атмосферу. | © gramm-productions