ADLER PUR-Antiscratch HQ, 07-18 замінює 04-15

04-15 Попередня версія

Сфера використання

Для лакування поверхонь меблів і внутрішньої обробки, які зазнають серйозних навантаженнь; для готелів і закладів освіти, для меблів кухонного і санітарно-гігієнічного призначення: Області застосування II-IV згідно ÖNORM 1610-12.
Для лакування меблів і інтер'єрів, що піддаються сильному навантаженні, таких як стільниці та полиці на кухнях, в вітальнях, ванних кімнатах, офісах, меблевих фасадів, які постійно перебувають на видноті, поверхні меблів для сидіння, а також поверхні, які не перебувають постійно на видноті. Області застосування від II до IV згідно ÖNORM A 1610-12. Для створення стійких до появи подряпин покриттів при обробці інтер'єрів.

Співвідношення компонентів

ADLER PUR-Antiscratch HQ 26320 ff можна використовувати виключно з затверджувачем в зазначеному співвідношенні. Відхилення від рекомендованих значень можуть призвести до порушення плівкоутворення.
ADLER PUR-Antiscratch HQ 26320 ff можна використовувати виключно з затверджувачем в зазначеному співвідношенні. Відхилення від рекомендованих значень можуть призвести до порушення плівкоутворення і адгезійним дефектам.

Життєздатність суміші

1 робочий день; замішаний напередодні матеріал слід змішати в співвідношенні 1:1 зі свіжою сумішшю, в яку був доданий затверджувач; подальше продовження життєздатності неможливо.
1 робочий день; замішаний раніше матеріал слід змішати в співвідношенні 1:1 зі свіжою сумішшю, в яку був доданий затверджувач. Далі продовжувати життєздатності неможливо.

Тип основи

Деревина листяних і хвойних порід (масив, фанера, ДСП, ДВП з покриттям).
Листяні і хвойні породи деревини (цілісна деревина, шпон, (оброблені) деревостружкові, деревоволокнисті матеріали), МДФ-плити

Характеристики основи

Основа повинна бути сухою, чистою, міцною, не містити жиру, воску і деревного пилу.
Основа повинна бути сухою, чистою, міцною, без розділових речовин, таких як жир, віск, силікон, смола і т.д., не містити деревного пилу, бути придатною для нанесення покриття.

Проміжне шліфування

Проміжне шліфування слід виконувати безпосередньо перед нанесенням наступного шару лаку, щоб забезпечити хорошу проміжну адгезію.
Проміжне шліфування необхідно проводити безпосередньо перед нанесенням лаку для забезпечення гарної міжшарової адгезії.

Очищення і догляд

Чистка за допомогою ADLER Clean Möbelreiniger 96490; Догляд за поверхнею з блиском G30 і вище з ADLER CleanMöbelpflege 96491.
Чистка за допомогою очищувача для меблів ADLER Clean Möbelreiniger 96490, догляд за поверхнями зі ступенем глянцю G30 і вище за допомогою засобу по догляду за меблями ADLER Clean Möbelpflege Plus 7222000210.

Особливі властивості і стандарти

Важкозаймисте покриття для морських суден (відповідно до SOLAS 74/88 розділ II-2).