Lignovit IG, 08-18 замінює 06-18

06-18 Попередня версія

Сфера використання

Дерев'яні конструктивні елементи зовнішнього застосування, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, навіси, огорожі, дерев'яні панелі, балкони, ворота і т.д., відповідні 2 і 3 класам застосування без контакту з землею.
Дерев'яні конструктивні елементи зовнішнього застосування, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яне облицювання, навіси, огорожі, віконниці, балкони, ворота, зимові сади і т.д., що відповідають 2 і 3 класам застосування без контакту з землею.

Дані щодо безпеки

Lignovit IG містить біоцидні активні інгредієнти для захисту від синяви, руйнуючих деревину грибків та запобігання ураження комах. Продукт використовувати тільки в тих випадках, коли такий захист обов'язковий або необхідний. Не використовувати для великої обробки поверхні усередині приміщень, не використовувати в житлових кімнатах або спальнях. Не може використовуватися для обробки приміщень, призначених для використання, виробництва, зберігання або продажу продуктів харчування або кормів. Не застосовувати для обробки деревини, призначеної для бджолиних вуликів, саун, і деревини, що має тривалий контакт із землею / або водою.
Lignovit IG містить біоцидні активні інгредієнти для захисту від синяви, руйнуючих деревину грибків і запобігання ураження комахами. Продукт використовувати тільки в тих випадках, коли такий захист обов'язковий або необхідний. Не використовуйте в приміщенні. Не використовуйте для обробки приміщень, призначених для використання, виробництва, зберігання або продажу продуктів харчування або кормів. Не застосовувати для обробки деревини, призначеної для бджолиних вуликів, саун, і деревини, що має тривалий контакт із землею / або водою.