ADLER Pigmopur, 08-18 замінює 05-15

05-15 Попередня версія

Сфера використання

Для виконання високоякісного покриття пігментованим лаком для меблів і всієї внутрішньої обробки. Кухні і санітарно-гігієнічні приміщення: Області застосування від III до IV згідно ÖNORM A 1610-12.
Для лакування меблів і інтер'єрів, які піддаються сильному навантаженню, таких як, елементи меблів на кухнях, в вітальні, ванних кімнатах, офісах і в бюро, на фасадах, які постійно перебувають на виду, поверхні меблів для сидіння, а також поверхні, які не перебувають постійно на виду (крім стільниць). Області застосування від II до IV згідно ÖNORM A 1610-12.
Важкогорючі або важкозаймисті системи покриттів.
Для важкозаймистих або легкозаймистих конструкцій.

Вказівки щодо застосування

Для сильно зношених поверхонь (столи, стільці, двері і т.д.) ми настійно рекомендуємо проводити нанесення за допомогою ADLER Pigmotop 25363 ff, так як таким чином поверхні будуть стійкі до осаду і механічно міцні.
Для сильно експлуатованих поверхонь (столи, стільці і т. Д.) Ми рекомендуємо фінішне лакування з ADLER Pigmotop, 25363 ff, таким чином поверхня буде дуже стійка до механічних впливів - тест кільцем.
Додавання в лак 5% ADLER Pigmofix G 90699 в поєднанні з 20%-ю добавкою затверджувача підвищує адгезію і вологостійкість при обробці скла.
Додавання в лак 5% ADLER Pigmofix G 90699 і 20% затверджувача (ADLER PUR-Härter 82019) підвищує адгезію і вологостійкість при обробці скла.

Життєздатність суміші

Життєздатність суміші становить 5 годин. Продовження життєздатності шляхом змішування свіжорозбавлених лакофарбових матеріалів неможливо!
5 годин. Продовження життєздатності суміші шляхом змішування зі свіжим лаком неможливо!

Час висихання (при 23°С і відносній вологості 50%)

При висиханні при кімнатній температурі рекомендується дотримуватися тривалість проміжного висихання лакованих поверхонь протягом доби, так як таким чином помітно поліпшується рівень подальшого лакування.
Для підвищення стійкості наступного шару лакофарбового покриття рекомендується сушка при кімнатній температурі протягом ночі. Вказані значення є орієнтовними. Процес висихання залежить від основи, товщини шару, температури, повітрообміну і відносної вологості повітря.

Відтінки кольору / ступінь глянцю

На додаток до білого доступні ще 12 базових кольорів (від 24011 до 24022) для змішування спеціальних кольорів. Кольорові відтінки RAL, відтінки NCS, гігієнічні відтінки і т. д. Доступні у вигляді замовних продуктів.
На додаток до білого доступні ще 12 базових відтінків (24011 до 24022) для змішування спеціальних кольорів. (Далі) відтінки доступні у вигляді замовних продуктів.

Характеристики основи

Основа повинна бути сухою, чистою, міцною, не містити жиру, воску і деревного пилу.
Основа повинна бути сухою, чистою, міцною, без розділових речовин, таких як жир, віск, силікон, смола і т.д., не містити деревного пилу, бути придатною для нанесення покриття.

Термін зберігання / умови зберігання

Зберігати в місці захищеному від вологи, прямих сонячних променів і високих температур (вище 30°C).
Зберігати в місці захищеному від вологи, прямих сонячних променів, морозу і високих температур (вище 30°C).