Aquawood MS-Tauchlasur, 10-18 замінює 02-16

02-16 Попередня версія

Особливі властивості

Покриття захищено від синяви і поразки цвілевим грибком.
Покриття забезпечує захист від синяви і руйнуючих деревину грибків за допомогою активних компонентів.
0,3% (0,3 г / 100 г) йодпропінілбутілкарбамат (IPBC)
3 г / кг (0,3%) іодпропінілбутілкарбамата (IPBC)
Дерев'яні конструктивні елементи зовнішнього застосування, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, огорожі, віконні віконниці, балкони, ворота і т.д., відповідні 2 і 3 класам застосування без контакту з землею.
Дерев'яні зовнішні конструкції, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, профілі, віконні віконниці, балкони, ворота і т.д.

Вказівки щодо застосування

Будь ласка, дотримуйтесь "Робочі інструкції по нанесенню покриттів на дерев'яні конструктивні елементи із змінними і частково змінними розмірами", включаючи норми і стандарти віконного виробництва і "Директивами щодо застосування засобів для захисту деревини".
Будь ласка, дотримуйтесь "Робочі інструкції по нанесенню покриттів на дерев'яні конструктивні елементи із змінними і обмежено змінними розмірами", включаючи норми і стандарти віконного виробництва і "Директивами щодо застосування засобів для захисту деревини".

Очищення робочого інструменту

Висохлі залишки фарби видалити за допомогою ADLER Aqua-Cleaner 80080 або ADLER Abbeizer Rote Krähe 95125.
Для видалення засохлих залишків фарби рекомендується використовувати ADLER Aqua-Cleaner 80080 (розвести з водою в пропорції 1:1).