Pullex Color, 01-20 замінює 02-16

02-16 Попередня версія

Загальна інформація

Універсальне, шовковисто-матове тонкошарове криюче покриття для деревини зовні приміщень. Дуже висока стійкість до атмосферному впливу, дифузія, регулювання вологи, завдяки більш високому вмісту твердих речовин, екологічно чистих. Продукт не має запаху, застосовуються розчинники без ароматичних вуглеводнів.
Універсальна напівматова криюча лазур для дерева на основі високоякісних довговічних сполучників для зовнішнього застосування. Дуже хороша стійкість до атмосферних впливів, відкрита для дифузії, вологорегулююча, екологічно чиста завдяки високому вмісту сухого залишку. Завдяки тому, що до складу матеріалу не входять ароматичні вуглеводні продукт має слабкий запах.

Особливі властивості і стандарти

0,3% (0,3 г / 100 г) IPBC (3-йодпропінілбутілкарбамат)
3,0 г / кг (0,30%) IPBC (3-йодпропінілбутілкарбамат)

Сфера використання

Дерев'яні конструктивні елементи зовнішнього застосування, зі стабільними розмірами, змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, зимові сади, дерев'яні вікна, двері, гаражні ворота.
Дерев'яні зовнішні конструкції, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, профілі, віконні віконниці, балкони, ворота і т.д.

Очищення робочого інструменту

ADLER Adlerol 80301
ADLER Adlerol-Terpentinölersatz 80301

Підготовка основи

Водорості, мох і плісняву видаліть засобом Aviva Fungisan 8308000210.
Водорості, зелений наліт і цвіль зовні видаліть засобом Aviva Fungisan 8308000210.

Додаткові продукти

ADLER Adlerol 80301
ADLER Adlerol-Terpentinölersatz 80301

Дані щодо безпеки

Зверніться, будь ласка, до відповідного паспорту безпеки, актуальну версію можна знайти в Інтернеті за адресою www.adler-lacke.com.
Більш детальну інформацію щодо безпеки при транспортуванні, зберіганні і застосуванні, а також щодо утилізації можна знайти у відповідному паспорті безпеки. Поточну версію можна знайти за адресою www.adler-lacke.com.

Термін зберігання / умови зберігання

Не менше 3 років в оригінальній непошкодженій упаковці.
Не менше 5 років в оригінальній непошкодженій упаковці.