Aquawood Protect, 02-23 замінює 03-21

03-21 Попередня версія

Загальна інформація

Безбарвний, не жовтіючий 2К лак на водній основі з різним ступенем блиску. Продукт характеризується дуже гарною стійкістю до атмосферних впливів та УФ випромінювання, високою стійкістю до подряпин, високою стійкістю до злипання та високою хімічною стійкістю.
Безбарвний, не жовтіючий 2К лак на водній основі з відмінною стійкістю до атмосферних впливів та УФ-випромінювання, з різним ступенем блиску.
Продукт розроблений без додавання біоцидів від синяви і руйнуючих деревину грибків.
Продукт характеризується відмінною стійкістю до подряпин, високою стійкістю до злипання, високою хімічною стійкістю та дуже гарною постійною еластичністю у поєднанні з міцністю та коротким часом висихання.

Особливі властивості і стандарти

ÖNORM EN 71-3 Безпека іграшок; міграція певних елементів (відсутність важких металів).
DIN 53160/1 і DIN 53160/2 Стійкість до впливу поту і слини.

Вказівки щодо застосування

Герметики повинні бути сумісні з продуктом і можуть застосовуватися тільки після висихання лаку. Ущільнювальні профілі з пластифікаторами можуть склеюватися разом з лаком. Використовуйте тільки перевірені типи.
При переході з Aquawood Protect 5128 на інші продукти на водній основі потрібно забезпечити належне та достатнє проміжне чищення каналів та розпилювачів, найкраще за допомогою теплої води.
Додаючи структурну пасту Aquafix S 98110 можна отримати дрібноструктуровані поверхні. При цьому підвищується механічна стійкість. Кількість, що додається 8%.
Будь-яка зміна послідовності обробки, умов навколишнього середовища, недотримання інструкцій або використання продуктів, не зазначених у переліку, можуть негативно вплинути на результат. Відхилення призводять до проблем із плівкою та порушення адгезії, а також до погіршення стійкості до атмосферних впливів та стабільності кольору.

Співвідношення компонентів

7 вагових частин ADLER Aqua-PUR-Härter 82220
7 вагових частин Aqua-Hardener 8450 (8450)

Час висихання (при кімнатній температурі 20°C)

При необхідності можлива форсована сушка.

Проміжне покриття

1 x ADLER Acryl-Fensterfüller HighRes 5501
1 x Aquawood Intercare ES 5501

Дані щодо безпеки

При шліфуванні використовуйте принаймні пиловий фільтр Р2 як індивідуальний захисний засіб від абразивного та деревного пилу. Для твердої деревини (як бук, дуб) рекомендується пиловий фільтр P3.